1116 Budapest, Kővirág sor 135. | 06-30/9223-985 | delfino@delfino.hu

home
Egy csoda gyermeksziget

Delfino

Kreatív Gyermekközpont

Amire még odafigyelünk

Kreatív alkotóműhely a szabadban
Intézményünk udvara helyet ad a gyermekek fantáziájának kibontakozására. Óriás ecsettel való közös festésre, az elkészült alkotások megcsodálására, a közös örömszerzésre.

Tehetséggondozás

Minden gyermek tehetséges valamilyen területen: hivatásunk ezt dicsérettel erősíteni, tudatosítani bennük, és a gyakorlatban megvalósítani.

Étkezés
Intézményünkben a korszerű kisgyermek táplálási elveket vesszük figyelembe úgy, hogy a táplálék mennyisége, minősége, higiénes követelménye megfelelő legyen. Az étrend változatos, idényszerű, ízben, és színben összehangolt. Friss gyümölcsöt és zöldséget minden nap kapnak a gyerekek. Lehetőség szerint megoldjuk minden ételérzékeny (tejérzékeny, liszérzékeny) gyermek ellátását. Ezen felül figyelembe tudjuk venni az otthoni étkezési szokásokat.

Orvosi vizsgálatok rendszeresen
Figyelünk gyermekeink egészséges fejlődésére, egészségük megtartására. Gyermekorvosunk havonta látogatja intézményünket és ellenőrzi a bölcsődések és óvodások egészségét, hónapról hónapra nyomon követi testi fejlődésüket. A szülőket minden egyes vizsgálati eredményről szóban értesítjük. A gyermekkel kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az édesanya, édesapa konzultálhat szakorvosunkkal.

Mozgásfejlesztés a szabadban

Jó idő esetén a mindennapos testnevelést a szabadban végezzük a gyermekekkel.